Utazás az ismeretlenbe...

A Speed Rallye Team versenyzőpárosa, Határ Attila és Deák Henriett a soron következő székesfehérvári futamra használta ezt a jelzőt.


Miként is van ez Attila?

Úgy, hogy még sohasem versenyeztem ezeken a pályákon. Heninek már több rutinja lesz ebben a történetben, ő már indult régebben ezen a versenyen.

Egyébként van egy érdekes ismétlődés. Itt indulni fog Zagyva Lajos, aki tudni illik ezeken a pályákon nagyon otthonosan mozog, és nagyon jó eredményeket ért el. Még édesapám versenyzett ellene, most pedig én fogok megmérkőzni vele!

A nevezési listát mikor megláttam, a lehetséges favoritok közé soroltam őt is. Nagyon jó mezőny gyűlt össze, bízom a jó eredmény elérésében és abban, hogy semmi nem fog hátráltatni.

Az autót felkészítettük, a váltót kicseréltük. Volt egy rövid tesztünk, ott minden kifogástalanul működött. Technikailag nem tudunk jelenleg többet hozzátenni a kocsihoz.

Megtanultam feldolgozni, ha műszaki hiba miatt feladni kényszerülünk egy futamot. Bár ezt az „opciót” jegelni szeretném.

A hosszú gyorsasági szakaszokra nagyon készülök. Mikor egy sprinten véget ér a szakasz itt még a felénél sem leszünk. Várom a 18km-es speciált!

Minden indulónak jó és eredményes versenyzést, a nézőknek pedig jó szurkolást kívánunk!

 

Sajtófelelős: Szőllős Róbert Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Fotó: Duen.hu

 

Támogatók és reklámpartnereink:

Határ Motorsport, Speed Rally Team Kft, www.kutfurok.hu, Sport Lobster Line kft, Photo_csn, Opi rally media kft, Közbesz auditor kft, Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet – Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n' More Kft, Jász és Jász Kft.