Novák Balázs: Rúgjuk neki ahogy kell!

A Miskolc Rallye sajnos nem a tervezettek szerint alakult Novák Balázsnak, már a prológ után kiállni kényszerültek. Közben eltelt 1 hónap, Balázs leporolta a jó öreg E30 BMW-t, ami kifejezetten murvás versenyekre épült. Ezzel a technikával támadnak az ISEUM Rallye-n Szombathelyen!

Szia Balázs! Néhány nap múlva ismét verseny, indultok Szombathelyen.

- Sziasztok! Igen, előkaptam a jó öreg E30-at, ami kifejezetten murvára épült néhány éve.

 

Szeretsz murván menni?

- Nem csak szeretem, imádom a murvát! De tényleg, nagyon vártam már ezt a versenyt! Régebben sokat mentem autocross-ban, ott ugye csak murva van, nincs aszfaltos szakasz, mint a rallyecross-ban. Ha lenne egy kis eső, még izgalmasabbá tenné a versenyzést. Olyan lenne, mint a hókocsizás!

 

Úgy emlékszem, hogy Szombathely visszatérő verseny nektek.

- Igen, többször mentünk már itt. Molnár Pistinek navigáltam az EVO-ban, illetve én is vezettem talán 2 éve.

 

A navigátori posztot ki tölti be?

- Jaga (Jagadics Gábor) karja gyorsan javul, de versenyzésre sajnos még nem alkalmas. Fizikoterápia és gyógytorna kell még neki. Beugrós navigátorral megyek, Végh Róbert fogja diktálni az initert. Tapasztalt navigátor, Egerben Budavári Zolinak, Miskolcon pedig Baumgartner Balázsnak navigált.

 

Fogtok tesztelni?

- A csütörtöki hivatalos teszten szeretnénk részt venni, tavaly Veszprém óta nem ültem ebben az autóban. Jó lenne kicsit menni vele még a verseny előtt.

 

Balázs, köszönöm a beszélgetést, és csak kilinccsel előre.

- Én is köszönöm a riportot, rúgjuk neki ahogy kell!

 

Reklámpartnerek:

Jász és Jász Kft., Target Sales Group Kft., Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Keve-Land Kft., Staff House Zrt., Hotel Hollókő