Új navigátor, új verseny, új szakaszok

Novák Balázs is támad Miskolcon, bár a navigátori fronton változás lesz. Balázsnak is újdonság számba mennek a Miskolc környéki szakaszok, de a cél továbbra is változatlan: „szórakozni megyünk”.


Szia Balázs, várjátok már a hétvégét?

- Várom is, meg nem is. Sajnos nagyon el vagyunk csúszva a munkánkkal, ez a 4 nap kiesés fog hiányozni. Persze azért örülök, hogy verseny lesz, és tudunk indulni.

 

A navigátori poszton változás lesz, ha jól tudom.

- Igen, sajnos Jagának volt egy kerékpár balesete, és elég komolyan megsérült a karja. Helyette viszont Molnár Pisti barátom fog navigálni, aki sajnos technikai problémák miatt nem tud indulni a saját autójával Miskolcon, ezért nekem fog navigálni.

 

Egerben volt egy komolyabb lengéscsillapító problémátok. Gondolom ez javítva lett.

- Persze, rendbe lett téve a Reiger. Részleteket nem tudok, de biztosan jó lesz! A motor az nem az igazi, de bízok mebbe hogy ezt a versenyt még kibírja. Utána lesz több időnk rendbe tenni. Szombathelyen nem ezzel, hanem az E30-al megyek, így lesz bő 2 hónap hogy motort faragjunk bele.

 

Ismered a szakaszokat? Mentél már itt?

- Egy pályát sem ismerek, tavaly az első gyorson ki is estem. Tavalyról fel van íra a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt szakasz, de az éven még a kiírást sem olvastam el... Csütörtökön még dolgozunk, délután tudok indulni Miskolcra. Lesz szűk másfél napunk hogy felírjuk a pályákat. Bízom benne, hogy sikerül.

 

Van valami elérendő helyezés, amivel boldog lennél?

- A cél ismét a szórakozás! Nem mondom, hogy nem számít az idő, de nem vagyunk rá feszülve. Szóval nem fogok sírva fakadni, ha elvernek. A mezőnyben van 4-5-6 ember, akitől ki tudok kapni, de mind a haverom. Mindenkivel jóban vagyunk. Tudod, olyan ez, mint régen a H csoport, ugyanaz a feeling nálunk is.

 

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft, Target Sales Group Kft., Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, I.sz.i. Produkt Kft., Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Keve-Land Kft., Staff House Zrt, Fort Bau Therm Kft.