Elhagyom a várost… Edda blues

Mit is rejt ez a cím? Mi köze az autósporthoz? Határ Attila elmondja a dolog lényegét a következő riportban.


Miskolc ralira hol tart a felkészülés?
Az autó az egri futam után megkapta a vérátömlesztést. Olajcserék, futómű, váltó ellenőrzés.A gyertyakábel, ami a galibát okozta ki lett cserélve. De, hogy edzésben maradjunk most a szervizbuszunk ment tönkre. Szerencsére az egyik támogatónk a segítségünkre sietett, és a versenyre tudott kölcsönözni egy másik járművet így ez a viharfelhő is elvonult. Bár azokból idén, nem volt hiány. Ígérem, majd az év végi összefoglaló riportban elmondom milyen nehézségeken mentünk keresztül, még a versenyeket megelőző időben. De nem akarom sajnáltatni magunkat, megteszünk mindent a jó eredmény elérése érdekében.


Melyik gyorsasági tetszik a legjobban?

Nekem ezek a pályák újak. Kifejezetten tetszik a Szemere-Kány-elágazás szakasz. Olyan keskeny, dobálós, bukkanókkal tűzdelt, sok enyhe kanyarral tarkított gyors. Azt nagyon várom, de globálisan számomra mindegyik megfelel, csak versenyezhessek.

Mi a kitűzött cél?

A cél az abszolút első hely. De ehhez az ellenfeleknek is lesz hozzászólása a gyorsasági szakaszok végén, a beíróban az időeredményeik formájában. Szeretnénk minél előrébb végezni.
Deák Henivel, mindent megteszünk a siker érdekében. A szervizt édesapám látja el, mint mindig. Nagyon várjuk a hétvégét!


A riport főcímére mi a magyarázat?

Mostanság ritkán, de hallgatunk bakelit lemezeket, édesapám jóvoltából. Előkerült az Edda zenekar első albuma, amin hallható az EDDA BLUES című szerzemény. Egy időben sokat dúdolgattam, ez a dal most aktuális, mert Miskolccal kapcsolatos.
Erre Szőllős Robi (Báttya) ezen cikk írója J mikor meghallotta azt mondta, ha nyertek tartunk egy bulit, és ezt el kell énekelnetek Henivel. Amiből egy részlet rögzítésre fog kerülni, és publikálva lesz.
A versenyt nagyon várjuk, az éneklést nem, de ha már énekelni kell, akkor eredmény is lesz.
Kívánok minden versenyzőtársamnak jó versenyzést, a nézőknek pedig élményekkel teli szurkolást! Találkozunk Miskolcon: …” egyszer egy szép napon” ami a mostani hétvége lesz.

Sajtófelelős: Báttya Robi Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

Támogatók és reklámpartnereink:
Határ Motorsport, Speed Rally Team Kft, www.kutfurok.hu, lamitil-sol kft. Wood-Will-pro Kft, Photo_csn, Opi rally media kft, Közbesz auditor kft, Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet - Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n' More Kft, Jász és Jász Kft