A célban van vége a versenynek

Kocsomba Karcsi és Takács Gabi az ORC mezőnyét erősítik az idén is, és mondhatni az elvárásaiknak megfelelően sikerült az Eger Rallye. Bár Taki a verseny előtt nem vett volna mérget a végeredményre, mégis helyesen tippelt!

Szia Taki! Szoktál lottózni? Mert kellene… Komolyra fordítva a szót, hogy sikerült az Eger Rallye, hogy éreztétek magatokat?

- Sziasztok! Az Eger Rallye nekem hazai verseny, így természetes volt, hogy jól éreztük magunkat. Egyéb elfoglaltságok miatt nagyon keveset tudtunk készülni erre a versenyre, úgy mentünk oda, hogy cél a tisztes helytállás!


A lottózással arra utaltam, hogy kategória 5. helyét tippelted meg a verseny előtt, és ez bizony be is jött!

- Igen, bejött! Azért voltak apró kalandok, és a végét el kellett „óvatoskodni”, de így is sikerült az abszolút 20., és a kategória 5. helyét megcsípnünk. Rengeteget tanultunk a verseny alatt, és most debütált a Hankook gumi is nálunk.


Na és milyenek a Hankook gumik? Mindet kipróbáltátok?

- Azt kell mondjam: nagyon jók! Szombaton és vasárnap is tudtuk cserélgetni a különböző keverékű gumikat.3 félét próbáltunk ki, abszolút pozitív a véleményünk! Teljesen más vezetési stílust kíván, el kell hinni, hogy ott és akkor befordul, illetve megáll az autó.


Hibáztatok valahol?

- Szerintem nagy hibánk sehol sem volt. Sok helyen komoly felhordások voltak, ami azért elég érdekessé tud tenni néhány szituációt. Meg nem forogtunk, Karcsi megoldotta mindenütt, pedig olykor lapjával is közlekedtünk.


Technikai probléma?

- Vasárnap az utolsó szerviz előtt eltört a hátsó diffink, ki kellett cserélni. Ez valószínűleg kárt okozott az osztóműben és a váltóban is. Az utolsó 3 gyorsasági szakaszt nagyon óvatosan tettük meg, de az autó szerencsére bevitt minket a célba! Sikerült kétszer átgurulni a Dobó téren!


Köszönöm szépen a beszélgetést, és csak így tovább!

Én is köszönöm!
 

Reklámpartnereink:

Varrivál Kft., Tekt Kft., QualitektSolution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Orfű Aquapark, Universal Leasing Gépjármű Flottakezelő Kft., Sc. TransGranitSrl., Würth Szereléstechnika Kft., Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft., Tion Kft.