Óvatos duhaj leszek!

Hosszú kihagyás után Novák Balázs és Jagadics Gábor is előveszi a BMW-t és támadnak a hétvégén megrendezésre kerülő Eger Rallye-n.


Szia Balázs, hogy telt a téli szünet?

- Ez egy nagyon hosszú "téli szünet” volt hiszen tavaly összesen egy Veszprém, és egy Salgó Rallye-t mentem. Nagyon régóta nem ültem autóban. Kb. 2 hete voltunk a Rábaringen picit tesztelni, de ezen kívül semmi.
 

És az autó? Az is le volt támasztva az elmúlt hónapokban?

- Abszolút. Semmilyen módosítás, fejlesztés nem történt. Illetve mégis! Kapott egy új dekort és egy lámpasort! Valamint visszatettük a két gyári ajtót, így végre le tudom tekerni az ablakot rendesen.
 

Mentél már Egerben?

- Igen, mentem. 2016-ban, akkor is ott volt a szezonnyitó futam. Sikerült is megnyerni az ORC 2WD kupát. Abszolútban pedig negyedikek lettünk!


Most is ezt a célt tűztétek ki magatok elé?

- Az nagyon jó lenne! De azért ne kergessünk hiú ábrándokat, tényleg régóta nem mentünk. Ennek azért biztosan lesznek nyomai az időeredményeken. Azért az első 5-ben nagyon jó lenne benne lenni!


Milyen a mezőny? Várható nagy csata?

- Mindenkinek nagyon komoly autója van, az enyém teljesen széria. Majd meglátjuk mit sikerül kihozni belőle. Mint mindig, a cél a szórakozás. Nem fogok ráfeszülni az eredményre, sosem néztem az órát. Ha kell, minden kanyarban keresztbe teszem! A lényeg, hogy én élvezzem, és a nézők is lássanak egy kis akciót. Tudom, hogy az idő szempontjából rossz, de nem érdekel. Persze azért mindent ésszel, óvatos duhaj leszek!


Az elmúlt napok időjárása elég érdekes volt. Mire számítasz a hétvégére?

- Száraz, de hideg időt várok. A reggeli gyorsokon lehet meglepetés, de ha jól tudom 9:30-kor rajtol a mezőny, addig azért reméljük felszárad a pálya. Puha gumit fogok választani, reméljük, hogy nem lesz csapadék!


Balázs, sok sikert nektek a hétvégén, és csak ügyesen!

- Köszi, próbálunk mindent megtenni!

 

Reklámpartnereink:
Jász és Jász Kft, Target Sales Group Kft., Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, I.sz.i. Produkt Kft., Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Keve-Land Kft., Staff House Zrt.