Reméljük vége a balszerencsének

Szőke András és navigátora, Somodi Attila is rajthoz áll a 2018-as szezon első futamán, az Eger Rallye-n. Sajnos a tavalyi évben folyamatosan technikai problémákkal küzdöttek. Reménykednek benne, hogy ez a sorozat véget ért, és végre egy jót tudnak autózni.


Szia András! Kezdődik a szezon, a hamarosan itt az Eger Rallye! Mivel telt a téli szünet?

- Sziasztok! A téli szünet az autó felkészítésével telt, de ezen belül is leginkább a váltó javítással. Ez volt az az alkatrész, ami a tavalyi évben hátráltatott minket. Úgy tűnik most jól működik! Reméljük Egerben is így lesz.


Ha jól tudom, továbbra is a Peugeot 306 S16-al indultok. Milyen kategóriában?

- Igen jól tudod, idén is a Peugeot 306 S16-al indulunk. Rallye2-ben, és azon belül is P13 kategóriában állunk rajthoz.


Március 15-én teszteltétek is az autót. Merre voltatok? Sikerült minden beállítást eltalálni?

- Vigántpetenden tesztelünk március 15-én, úgy tűnik most minden jól működik. Reméljük, hogy Egerben sem lesz technikai problémánk, és minden rendben lesz.

 

Mi a terv Egerre? Milyen helyezéssel lennél elégedett?

- Az elsődleges célunk, hogy célba érjünk! Ez lenne most a leg fontosabb a tavalyi év után. Persze azért egy dobogós helyezéssel lennénk igazán boldogok!

 

András, köszönöm szépen a beszélgetést, és sok sikert nektek Egerben!

 

Reklámpartnereink:

GNSZ Kft., T+F Kft., Copy n More Kft., Fémtiszta Kft., Strapa Pack Kft., Dr. Marcus, Molvi Trade Kft., Lajosházi Csaba E.V., Fun Carter Kft., Golf Kft., Pet Pack Kft., Jász és Jász Kft., Target Sales Group Kft.