A foglalkozás elérte célját

Lengyel János és Váradi Zoltán is sikeresen abszolválta a váci Esze Tamás Laktanyában megrendezett, idei első SRT Laktanya Szlalom versenyt. Zolit kérdeztem a részletekről.


Szia Zoli! Hogy sikerült a hétvége?

- Sziasztok! Remek kis hétvégén vagyunk túl, úgy érzem teljes mértékben sikerült kivitelezni a terveinket, nagyon jól éreztük magunkat.


Reggel egy kisebb hó fogadott benneteket. Számítottatok rá?

- Őszintén szólva számítottunk hóra, de nem ekkora mennyiségben. A vicces az volt a dologban, hogy kicsit késve értünk a helyszínre ezért nem tudtuk gyalog bejárni a pályát. Így az edző körben szembesültünk a pályával és a körülményekkel. Izgalmas pályabejárás volt!


Sikerült megmozgatni az autót? És magatokat?

- Határozottan igen, sőt tudtunk gyakorolni havas és nagyon vizes, illetve kevésbé vizes körülmények között! Tetszett, a foglalkozás elérte a célját.


Volt valami technikai problémátok?

- Szerencsére semmi, karcmentesen lehoztuk a kocsit. Most kap egy komoly átvizsgálást, amit kell kicserélünk, meghúzunk minden csavart, aztán irány a következő verseny!


Milyen eredménnyel zártátok a vasárnapot?

- Őszintén szólva az utolsó futam előtt néztem meg az időinket, addig nem foglalkoztam vele, azt hiszem kategória 5. helyén fejeztük be a versenyt.


Hol láthatunk legközelebb benneteket?

- Terveink szerint legközelebb a borsodnádasdi MARB futamon indulunk, ami március 24-25.- én lesz.

 

Köszönöm a riportot Zoli!

- Köszönjük a segítséget Tominak és Sanyinak, akik beáldozták a vasárnapjukat, és eljöttek nekünk segíteni!

 

Reklámpartnereink:

L&Zs Vas Fém Kft., Szakál-Met-AL Kft., ENEOS motorolaj, Fun Carter Kft., Target Sales Group Kft.