Gyors és látványos

A Kocsomba Károly – Takács Gábor párosnak sikerült látványosan, és egyben gyorsan is autózni a Szilveszter Rallye-n. Az új építésű EVO IX-el hoztak egy abszolút 10. helyet.


Szia Gabi! Hogy szerepelt a IX-es Hungaroringen?
- Sziasztok! Alapvetően minden rendben volt, az egri kiesés után egy apróság miatt keményen melegedett a hűtővíz, ezzel küzdöttünk a teljes verseny alatt. Vigyázni kellett az autóra hogy kibírja a  végéig.

Milyen volt a hangulat az autóban?
- Karcsi hozta a szokásos tempót, látványosan, és egyben gyorsan is szerettünk volna menni. Szerintem mindkettőt sikerült teljesíteni!

Adottak voltak a feltételek a látványos autózáshoz?
- Igen, mindenképp. Vizes, majd nyirkos volt út. Azt hiszem, hogy megtaláltuk az arany középutat, sikerült gyorsan menni keresztbe!

Tehát a víz melegedést leszámítva nem volt semmi technikai problémátok?
- Ezen kívül nem volt semmi technikai problémánk. Persze ez a K-Tech Motorsportnál már megszokott dolog!

Helyezés? Mennyire vagytok elégedettek?
- Szerintem nagyon szép eredményt sikerült elérnünk, az abszolút 10. helyen zártuk a versenyt, valamint az egyik szakaszon egy abszolút 8. időt is tudtunk produkálni. A végén összetettben a  3. leggyorsabb Mitsubishi-sek lettünk a 29-ből.

Mi a terv 2018-ra?
- Próbáljuk összerakni a hátteret 2018-ra, a cél továbbra is az ARC (Austrian Rally Challenge) és néhány ORB futam. Ami belefér. Van néhány hazai verseny, ahol nagyon szeretnénk rajthoz állni, ilyenek az Eger, Ózd esetleg Miskolc, illetve Karcsi a murvás versenyeket is nagyon szereti. Meglátjuk, hogy ezek közül mit sikerül összehozni.

Gabi, köszönöm szépen a beszélgetést, és sok sikert nektek 2018-ra!


Reklámpartnereink:

Varrivál Kft., Tekt Kft., QualitektSolution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Universal Leasing Gépjármű Flottakezelő Kft., Sc. TransGranitSrl., Würth Szereléstechnika Kft., Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft.