h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

Friss hirdetések
Belépés



Látogatók
mod_vvisit_counterMa710
mod_vvisit_counterTegnap1115
mod_vvisit_counterEzen a héten4352
mod_vvisit_counterEbben a hónapban23292
mod_vvisit_counterÖsszes916266

Címlap
Megoszt

Öt verseny, öt különböző győztes – ezt hozta eddig az FIA Autocross Európa-bajnokság Buggy 1600-as kategóriájának 2014-es versenyfutása. Továbbra is sokan esélyesek a bajnoki címre, ezért sorsdöntő lehet, hogy kinek sikerül elsőként dupláznia. Az év első versenyén Szabó Krisztián nyitotta a győztesek sorát, és most a második lépést is ő tenné meg elsőként.

Bővebben...

 
Megoszt

Újabb összefoglaló videó érkezett a hétvégi LiveWire Mátra RS-ről.

Köszönet érte Éliás Zoltánnak, azaz Zola Videónak

Bővebben...

 
Megoszt

SOLID RACING TEAM – Gymkhana Ring, Écs, 2014. július 19-20.

Szőke Ákos – BMW E30

A hétvégén debütált a Rábaringen az Országos Gymkhana Bajnokság mezőnye. Az écsi derbin a SOLID Racing Team tehetsége, Szőke Ákos is részt vett, ám egy apró hiba rányomta bélyegét a teljesítményére. A váci pilóta végül épp, hogy lecsúszott a dobogóról, és a Pro kategória 4. helyén végzett.

Bővebben...

 
Megoszt

Felkerült a honlap képtárába a vasárnapi verseny és díjátadó képei!

Jó nézegetést!

- Krizsán Zoltán -

Bővebben...

 
Megoszt

A hétvégén megrendezésre került LiveWire Mátra RS futamon hosszabb kihagyás után a Garmin Racing Team színeiben versenyző Domonkos László az újjászületett EVO VI-ossal állt rajthoz. A versenyen minden gond nélkül debütált az autó, és a kategória második helyén sikerült célba érni.

Domonkos László: - Legnagyobb örömünkre 1,5 év kényszerpihenő után újra birtokba vehettük a teljesen felújított EVO VI-ost, amelyet elkészülése napjától már munkába is állítottunk a hétvégi mátrai futamon. A várakozásokhoz hűen úgy működött, ahogyan kell, és ahogyan emlékeztünk rá. Semmilyen műszaki problémánk nem volt, így elmondhatjuk, hogy a tesztnek szánt versenyen makulátlanul szerepelt, és készen áll a következő éles bevetésére.

Bővebben...

 
Megoszt

Veszprém Rallye – Beszámoló

Az Országos Rallye Bajnokság veszprémi futamán a kategória 5. helyén ért célba a Markó Gergely – Deák Attila páros. Nem indult jól a futam számukra, de legalább a céldobogóig elértek.

Az év harmadik futamára július első felében került sor, de a megszokottól eltérően nem a hőség és a por jellemezte leginkább ezt a rendezvényt. Az időjárás igen változatos körülményeket teremtett, ami hol nehezítette, hol segítette a versenyzők dolgát.

Bővebben...

 
Megoszt

Megérkeztek a LiveWire Mátra RS amatőr sprint verseny eredményei!

A bővebben alatti linkre kattinva tekinthetitek meg!

Javítva: 2014.07.23

Bővebben...

 
Megoszt

László Racing egyesületében, a LiveWire Rally Team csapatában induló 30. születésnapját ünneplő Erdélyi György Dredán György navigálásával vette birtokba a Mátrakeresztes- Mátraszentimre közti versenypályát. A bizonyos 3.X-et megtisztelve rajtszáma nem is lehetett más, mint a 30-as. Körülbelül 40 Ladás versenyzőtársával indult és ért is célba a négy gyorsasági szakaszt magába ölelő SRT LiveWire Mátra RS-en.

Bővebben...

 
Megoszt

A vasárnapi Mátra Rali Sprinten eltöltött eredményes nap után kerestem fel Határ Istvánt ,a futammal kapcsolatos szokásos sablonkérdésemmel.

Hogyan értékeled a az SRT által rendezett Mátra Rs-t ?

Először is szeretnék gratulálni a rendezőknek,hogy lehetővé tették ezen szakaszon való autózás lehetőségét. És egy kiválóan kivitelezett Sprint futamot produkáltak.

Bővebben...

 
Megoszt

Utazási iroda szlogenjeként is helytálló mondat ezennel egy kicsit más hiszen, minden tekintetben tökéletes hétvége volt a LiveWire Rally Team párosának Ferjáncz Andrásnak és Földi Nikinek. Az első közös verseny, egy új autóban és egy új csapattal az egyik legjobb pályán, a Mátrakeresztes és Mátraszentimre közötti szakaszon.

Bővebben...

 
Megoszt

Az Európa-bajnoki címvédő, Szabó Krisztián nagy küzdelem árán, a B-döntőből feljutva végül a 7. helyen zárta a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság ötödik, a franciaországi Saint Georges de Montaiguban megrendezett futamát a Buggy 1600-as kategória 40 fős mezőnyében. A magyar pilóta az A-döntőben a szakadó esőben jött fel a 10.-ről a 7. helyre.

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014.évi alapkiírás

LETÖLTÉS


Következő versenyek
Videó ajánló
Aktuális időjárás