h0
h1
h10
h11
h2
h3
h4
h6
h7
h8
h9

Friss hirdetések
BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa284
mod_vvisit_counterTegnap797
mod_vvisit_counterEzen a héten1975
mod_vvisit_counterEbben a hónapban2861
mod_vvisit_counterÖsszes1094081

Címlap
Megoszt

Ajánljuk figyelmetekbe a 2015. évi Rallye Szabályismereti vizsga szabályzatát, illetve a gépkönyvezési időpontokat tartalmazó közleményt!

Bővebben...

 
Megoszt

A Speed Rally Team versenyzője Belán Attila a 2015-ös évet az Idénynyitó szlalommal kezdte, melynek a Salgótarjáni Külső pályaudvar ad otthont. Egy Lada 2101-el kerülgette a gumikat és nem is eredménytelenül.

Bővebben...

 
Megoszt

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a 2015. évi Magyar Amatőr Rallye Bajnokság kiírását.

A bővebben alatti linkre kattintva megtekinthetitek!

Bővebben...

 
Megoszt

Az M-F Motorsport 16 éves pilótája, Marton Gergely 2015-ben egyszerre két bajnokságban igyekszik majd helytállni magyar csapata által épített új Super1600-as versenygépével. Az országos bajnokság mellett az FIA Ralikrossz Európa-bajnokság futamain is szeretné az élmezőnnyel felvenni a versenyt.

Bővebben...

 
Megoszt

Ajánlom figyelmetekbe az SRTeam Februári Hírújságát, melyet a bővebben alatti linkre kattintva letölthettek!

Bővebben...

 
Megoszt

Szeretnék felhívni figyelmeteket az MNASZ 2015.02.19-i tájékoztatójára, melyet a bővebben alatti linkre kattintva elolvashattok!

Bővebben...

 
Megoszt

Rohamléptekkel közeleg a 2015-ös szezon kezdete a hazai ralikrossz mezőny számára, hiszen három hét múlva, a Slovakiaringen rendezik az év első ob-futamát. Az RXC Technics Motorsport pilótáit a SuperCars mezőnyének átalakulásáról és céljaikról kérdeztük.

Bővebben...

 
Megoszt

Az idén újonnan elinduló Champ Truck World Series-ben való bemutatkozására készülő Szabó Krisztián múlt héten a svéd Arvidsjaurba utazott, ahol négy napon át autózott egy befagyott tó jegén egy Audi S4-es volánjánál, Rolf Volland mentorálása mellett.

Bővebben...

 
Megoszt

Ajánljuk figyelmetekbe a Speed Rally Team versenyzőpárosának, Farkas Rolandnak és Kovács Tibornak Best of előzetes videóját.

Bővebben...

 
Megoszt

A Speed Rally Team versenyzője Novák Balázs a 2015.02.14-én a Kiskunlacházai reptéren megrendezett XI. FRT Kupa 11. fordulóján tesztelte a BMW-t. Mint utóbb kiderült, nem hiába.

Bővebben...

 
Megoszt

Elkészültek a North Racing egyesületében versenyző Erdélyi György - Növényi Norbert, illetve Dredán György - Linszter Erika belsőkamerás felvételei a 2015.02.14-i FRT kupáról.

A bővebben alatt, illetve a videótárban megtekinthetitek!

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2015

2015. évi előzetes versenynaptár

LETÖLTÉS

Videó ajánló
Aktuális időjárás