h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa132
mod_vvisit_counterTegnap772
mod_vvisit_counterEzen a héten3762
mod_vvisit_counterEbben a hónapban14818
mod_vvisit_counterÖsszes1045161

Címlap
Megoszt

Egy jó hangulatú hétvégével és egy serleggel gazdagodva várja, a hétvégi tököli csapatást Lajosházi Csaba és navigátora Takács Gábor.

Bővebben...

 
Megoszt

Az idei évben is megrendezésre került Veszprém környékén a Mikulás Rallye, ám az időjárás nem volt kegyes a versenyzőkhöz, egy esős hétvégén igazi nagy dagonyában kellett teljesíteniük a kijelölt távot. Balogh Janiéknak sikerült a dobogó harmadik fokára felállniuk az év utolsó murvás futamán.

Bővebben...

 
Megoszt

A Speed Rally Team által rendezett idei utolsó sprintversenyen, a Kazár RS-en készített belsőkamerás felvételt Galuska Szabolcs és Farkas Roland, de nem a megszokott módon láthatjuk, hiszen a két felvételt egy videóba összerakva kiderül, ki és hogyan abszolválta az 1. gyorsot.

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Megoszt

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani Rallyfeeling által készített összefoglaló videót a Mikulás Rallyról.

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Megoszt

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki így a december közepén a lazítás és szórakozás mellett döntött, ezért elmennek a hétvégén 2014.12.14-én megrendezésre kerülő FRT versenyre, Kiskunlacházai reptérre. Csapatunk egyik párosa már képviseltette itt magát pár hónappal ezelőtt. Reméljük hasonló jó élményekkel és tapasztalatokkal térnek haza Andrásék is.

Bővebben...

 
Megoszt

Noha pályafutása talán legrosszabb idényén van túl, Radák „Radír” János úgy döntött, nem így szeretné lezárni a sportolói karrierjét. A Tomracing Motorsport Team driftversenyzője elárulta, nagy benne a bizonyítási vágy, ugyanakkor tisztában van azzal, csak akkor érhet fel ismét a csúcsra, ha a háttérben minden rendben van. A korábbi magyar bajnok idénybeli elszántságát a Tomracing évzáró rendezvényén is jutalmazták: Radír a BL óraszalon jóvoltából mostantól egy Tissot T-Race Sport férfi karórát viselhet.

Bővebben...

 
Megoszt

Nagy tervekkel érkezett az év elején a Tomracing Motorsport Teamhez Simon Csaba. Hazánk egyik legtehetségesebb driftversenyzője azonban a rengeteg technikai hiba miatt nem tudta kihozni a legjobbat magából. Az utolsó fordulóig esélye volt a bajnoki címre, ám végül a hatodik helyen zárt összetettben. A szezon végén a csapattal egyeztetve úgy döntött, máshol folytatja tovább. Miklósy Tamás csapatfőnök elárulta, sajnálják a tehetséges driftes távozását, ám máris léptek, és rövidesen bejelentik, kik képviselik a csapatot a 2015-ös szezonban.

Bővebben...

 
Megoszt

Indulhat a nevezés az év legnagyobb meghívásos rally eseményére, a Szilveszter Rallye-ra!

A rendező 190 párosban maximálta az indulók számát!

A bővebben alatt, illetve az oldalmenüben megtaláljátok és letölthetitek a versenykiírás és a nevezési lapot!

Bővebben...

 
Megoszt

Az AS Rallyesport Europe versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Kerék Balázs tisztességesen helytállt az évad zárásaként zajló Mikulás Rallye-n. Csupán néhány másodperccel maradt le a dobogóról a számára szokatlan autóval, az R4-es Mitsubishivel.

Bővebben...

 
Megoszt

Maxx Race Team – 18. Quaestor Mikulás Rallye 2014

Kiss Viktor – Velenczei Ádám, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

Mint ahogy az már hagyománnyá vált, most is december 6-7-én rendezik meg az örömautózásnak számító Mikulás Rallyet. Idén 18. alkalommal kerül megrendezésre ez az év végi buliverseny, amit a Maxx Race Team versenyzői sem hagyhatnak ki. Kiss Viktor és Velenczei Ádám ezúttal nem hogy egy mezőnyben, de egy autóban fognak rajthoz állni a hétvégi derbin!

Bővebben...

 
Megoszt

A Szigetvári Racing Team csapatfőnöke, Szigetvári Mátyás az elmúlt bő egy hetet Valenciában töltötte, a Rotax Max világdöntőjén, ahová egy 13 éves magyar gokartos tehetséget, Sövér Lászlót kísért el. Elmondása szerint 2-3 éven belül ő lehet majd csapata egyik versenyzője a gyorsasági autós ob formulaautós kategóriájában.

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014. évi MARB ponttáblázat

LETÖLTÉS

Videó ajánló
Aktuális időjárás