h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa333
mod_vvisit_counterTegnap871
mod_vvisit_counterEzen a héten2125
mod_vvisit_counterEbben a hónapban333
mod_vvisit_counterÖsszes970283
Címlap
Megoszt

Október 5-én a Hungaroring területe ad ismét otthont Hungaroring Extreme Technical Weekend + Szallerbeck Évadzáró Honda Találkozónak.

Bővebben...

 
Megoszt

A MARB Északi régiójának 7. futama, ahogy erről már értesítettünk titeket Kazár RS lesz, Vizslás- Kazár - Salgótarján szakaszon. Indulthat a nevezés az október 18-19-i hétvége sprintversenyére.

Bővebben...

 
Megoszt

Az LLR Photo is kint járt a Rakparti Szlalompartyn. Vörös Zoltán galériáját megtekinthetitek a bővebben alatt található linken.

Köszönjük a képeket!

Bővebben...

 
Megoszt

A Magyar Amatőr Rally Bajnokság 2014. évi versenysorozatának állását megtekintetitek a bővebben alatti linkre kattintva, illetve jobb oldalon.

Bővebben...

 
Megoszt

Kiválóan alakult az olasz FIA Rallycross Európa-bajnoki futam szombati első napja a sorozatban most debütáló Szabó Krisztián számára. Háromszoros autocross Európa-bajnokunk rekord gyorsasággal akklimatizálódott a számára új közegben, és egyből első napján felvette a kesztyűt az Európa-bajnoki Super1600-as mezőny legjobbjaival.

Bővebben...

 
Megoszt

Tegnap kilátogattunk az 50. alkalommal megrendezett Rakpart Szlalomparty-ra, ahol 69 nevező állt rajthoz, közülük nehányan közös autóval!

A rallys berkekben jól ismert Gerencsér Titi egy kör erejéig, egy középkormányos Trabanttal lépett a pályára.

A bővebben alatt található linkre kattintva tekinthetők meg a képek!

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Megoszt

Ellátogattunk a 201.09.28-i Rally edzésre, ahogy már megszokhattuk Tökölre.Az augusztusi őrülettől eltérően másik pályarajz fogadta a rajthoz álló versenyzőket. Ismét megmutatkozott a mindenféle gépjármű az utcaitól a hivatalos versenygépig, a Trabanttól, a Zsigulin át, a BMW keresztül a Mitsubishi-ig. Sokak számára ez a nap a gumikoptatásról és rajzolásról szól, melyre bizonyítékul szolgálnak a ott készített képek, amihez a linket a bővebben alatt találjátok!

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Megoszt

Álomszerűen alakult a kétszeres junior, egyszeres felnőtt autocross Európa-bajnok Szabó Krisztián bemutatkozása az FIA Rallycross Európa-bajnokságon. A 22 éves magyar pilóta Olaszországban, élete első rallycross Eb-futamán rögtön dobogóra állt, ami mindenidők legjobb magyar Eb-szereplésének számít ebben a sportágban.

Bővebben...

 
Megoszt

A 2014.09.25-én Rallye szakág vezetőnek megválasztott Pénzes Zsolt, a mai napon a következőt tette közzé:

Bővebben...

 
Megoszt

2014.szeptember 27-én Volkswagenek lepték el a Hungaroring Paddock szekcióját! Büszke Volkswagen tulajdonosok közt megtalalható volt Golf, Bogár, Passat,Transporter, Sirocco, Corrado is! Az itt készített képsorozattal mutatkozik be Géczi Róbert.

Köszönet a képekért!

A bővebben alatti linkre kattintv tekinthetitek még az albumot!

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Megoszt

Egy kis csemegeként Fotó:(B)-től érkezett a képsorozat, a múlt hétvégén tartott driftversenyről, mely a Végső összecsapás elnevezést kapta.

Köszönet a képekért!

Jó szórakozást kívánunk!

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014. évi MARB kiírás & ponttáblázat

LETÖLTÉS

Következő versenyek
Videó ajánló
Aktuális időjárás