h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa123
mod_vvisit_counterTegnap547
mod_vvisit_counterEzen a héten4974
mod_vvisit_counterEbben a hónapban25456
mod_vvisit_counterÖsszes1028574

Címlap
Megoszt

Nem akármilyen ajándékot kapott Nitró (Nyitray Béla) támogatójától, a Sportbusz Személyszállító és Kereskedelmi Kft-től, melynek cégvezetője, György Gábor egy hatnapos F1-es túrával lepte meg őt az évek óta tartó sikeres együttműködés jutalmaként. A helyszín Abu Dhabi volt, az F1-es szezonzáró helyszíne.

Bővebben...

 
Megoszt

Lewis Hamilton, Jenson Button és Petter Solberg: mindhárman világbajnokok és mindhárman a legeslegjobbak közé tartoznak abban a sportágban, amit űznek. Ugyanez igaz Szabó Krisztiánra is, aki az autókrosszban a juniorok és a felnőttek között is a csúcsot jelentő Európa-bajnoki címig vitte, mielőtt idén év végén ralikrosszra nem váltott. Ott már neki is a világbajnoki cím lesz a célja.

Bővebben...

 
Megoszt

Tudták, hogy egy nagy álom fog megvalósulni, a lábatlani sprintversenyen, de arra még ők sem gondoltak, hogy ekkora élménnyel zárják a hétvégét. Vass Gergely és Lukácsi Ákos szája fültől-fülig ért, mert még maguk sem hitték, hogy mi történik velük. Minden úgy sikerült számukra, ahogy eltervezték, mert, ahogy Gergő mondani szokta, „úgy kell történnie”!

Bővebben...

 
Megoszt

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a 2014.11.15-i Szezonzáró SRT Szlalom összefoglaló videóját.

Láthatjátok benne a hangtalan Trabantot, Matízt, Opel Astrát, Mazda Mx5-öt és természetesen BMW-t is, de ezzel még teljes a paletta, ha kíváncsiak vagytok ki és hogyan teljesített tekintsétek meg a bővebben alatt.

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Megoszt

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki Bajna – Lábatlan szakaszon teljesített 4 gyorsot oda-vissza irányban, a MARB Nyugati régiójának utolsó versenyén, a Cél Trans Rally Sprinten. Igaz Mitsubishivel András már versenyzett, de az egy VI-os volt, viszont most egy IX-est kellett betörnie.

Bővebben...

 
Megoszt

A MARB Északi régiójának 2014. évi díjátadójáról készült képek felkerültek az oldalra.

Köszönjük minden versenyzőnek a 2014-es évet, aki megtisztelt részvételével a versenyeken, illetve gratulálunk a díjazottaknak a elért eredményekhez.

A bővebben alatti linkre kattintva megtekinthetitek őket.

Bővebben...

 
Megoszt

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Cséplő Balázs és Locker János gyakorolni indult a Magyar Amatőr Rally Bajnokság Nyugati régiójának utolsó futamára, a Cél Trans Rallysprintre. Saját magukat is meglepve olyan időeredményeket autóztak, amiért már érdemes volt jobban ráerősíteni. Meg lett az eredménye.

Bővebben...

 
Megoszt

A ma 21. születésnapját ünneplő Ifj. Pethő István továbbviszi a ráhagyott örökséget, és édesapja, Pethő István sajnálatos elvesztése után is folytatja raliversenyzői pályafutását. Első két versenyén azóta már túl is van a Ladával, melyek közül az elsőt a Slovakiaringen, a másodikat idehaza, a Bajna és Lábatlan központtal megrendezett MARB futamon teljesítette, Hegyi Imrével az oldalán.

Bővebben...

 
Megoszt

Bár még alig ért véget a 2014-es versenyszezon, semmi kétségünk ne legyen afelől, hogy a csapatok műhelyében már réges-régen megkezdődött a következő idényre való felkészülés. Sőt, vannak, akik hosszabb távra terveznek, és párhuzamosan már 2016-ra és az azt követő évekre is készülnek. Közéjük tartozik Bánkuti Gábor is.

Bővebben...

 
Megoszt

Az idei év utolsó Rally edzése 2014.12.20-án a már megszokott módon a Tököli reptéren.

Részletekért kattintsatok a bővebben alatti linkre!

Bővebben...

 
Megoszt

Szeretnénk felhívni figyelmeteket a SRTeam legújabb akciójára, melyben egy prémium csomagot ajánl nektek!

OMP overál+kesztyű+formula cipő

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014. évi MARB ponttáblázat

LETÖLTÉS

Videó ajánló
Aktuális időjárás