h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa219
mod_vvisit_counterTegnap1356
mod_vvisit_counterEzen a héten4455
mod_vvisit_counterEbben a hónapban23669
mod_vvisit_counterÖsszes993619

Címlap
Megoszt

Ajánlom figyelmetekbe az SRTeam Októberi Hírújságát, melyet a bővebben alatti linkre kattintva letölthettek!

Bővebben...

 
Megoszt

Az idei szezonzáró, 48. Mecsek Rallyról fantasztikus érzésekkel távozott Jánosa Ákos és Brunekker Árpád. A srácok, amit elterveztek meg is valósították. Hogy milyen a kedvük a verseny után? Milyen lenne?! Baromi jó.

Bővebben...

 
Megoszt

Az abszolút ötödik helyen zárta az Országos Bajnokság pécsi állomását az AS Rallyesport Europe versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Tóth Zsolt. Első hallásra nem teljesült a kitűzött cél egy törött felni miatt begyűjtött hátrány okán, de a pénteki abszolút első hely tükrében kijelenthető, hogy jó az irány.

Bővebben...

 
Megoszt

LLR Photo-nak köszönhetően újabb képek érkeztek a MARB Északi régiójának 7. futamáról, a Kazár RS-ről.

Jó nézelődést!

Bővebben...

 
Megoszt

Az 52-es rajtszámmal induló Mazgon Róbert - Kovács Tamás páros egy Toyota Yarissal álltak rajthoz. Első alkalommal próbálták ki a gépet, melyről belsőkamerás felvételt is készítettek. Úgy tűnik jól választottak, hiszen kategóriájukat megnyerték.

Gratulálunk és köszönjük a videókat!

Bővebben...

 
Megoszt

Újabb képek érkeztek a 48. Mecsek Rallye-ról Orgyán Szabolcs jóvoltából!

Köszönet a képekért!

Bővebben...

 
Megoszt

Ami legjobb volt a 48. Mecsek Rallyn Bakó László és Apkó Andris számára, az nem más, mint a hangulat. Az újdonsült duó nem is akart nagyobb babérokra törni, hiszen Laci idén csak pár verseny erejéig ült a Citroenben, Andris pedig először navigált neki. Elkeseredésről szó sincs, de a jövő évi tervezgetésről annál inkább.

Bővebben...

 
Megoszt

A Mecsek Rallye péntek késő délutánra szervezett 3 friss gyorsasági szakaszán lendületes kezdéssel az abszolút értékelésben harmadikként tért éjszakai pihenőre a Pro Race Sport Spitzmüller – Laczkó – Evo X-es triója. Másnap a versenykilométerekből még alig fogyott, de az egység számára hamar véget ért a küzdelem.

Bővebben...

 
Megoszt

DYNAMIC RALLY TEAM – 48. Mecsek Rallye, 2014. október 17-19.

Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

Azzal a céllal érkezett meg a 48. Mecsek Rallyera Lángi Attila és Veres Gábor, hogy szeretnének végre egy műszaki hibáktól mentes versenyt abszolválni. Ez most sem jött össze, a technika ördöge ismét bekopogtatott a BMW Z4 M Coupe ajtaján. A problémák ellenére a Dynamic Rallye Team duója az abszolút 23. pozícióban zárta a pécsi futamot, s a P3-19 kategória 2. helyezéséért járó serleget is átvehették.

Bővebben...

 
Megoszt

A LiveWire Rally Team csapatában elsőként autózó páros Cséplő Balázs és Cséplő Attila a hétvégén a 48. Mecsek Rallye-n állt rajthoz. Vegyes érzelmekkel gondolnak vissza a megmérettetésre, hiszen szerettek volna mind a 6. gyorson végigmenni, de sajnálatos módon a pénteki éjszakai első hármat sikerült teljesíteni, illetve szombat reggel elindulni.

Bővebben...

 
Megoszt

A hétvégi Kazár RS-en 1-es rajtszámmal induló Lopatovszki Ottó és Radvánszky Gábor versenyzőpáros belsőkamerás felvételei is megérkeztek hozzánk!

Köszönjük!

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014. évi MARB kiírás & ponttáblázat

LETÖLTÉS

Videó ajánló
Aktuális időjárás