h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

Friss hirdetések
BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa561
mod_vvisit_counterTegnap752
mod_vvisit_counterEzen a héten561
mod_vvisit_counterEbben a hónapban26261
mod_vvisit_counterÖsszes919235

Címlap
Megoszt

Bár a remélt győzelem nem jött össze, ám mégis egyértelműen pozitív eredménnyel zárult a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság hatodik, az olaszországi Maggiorában rendezett futama a Buggy 1600-as kategória Eb-címvédője, Szabó Krisztián számára, aki a 3. helyet szerezte meg, és ezzel az összetettben is megőrizte esélyét a címvédésre.

Bővebben...

 
Megoszt

A bővebben fülben megnézhető a Mátrai versenyünk Powertech-es előzetese.

Bővebben...

 
Megoszt

Szombaton egy szabadedzéssel, két hivatalos időmérő edzéssel és az első előfutamokkal kezdetét vette a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság hatodik fordulója az olaszországi Maggiorában. A Buggy1600-as kategória Európa-bajnoki címvédője, Szabó Krisztián a verseny első napját az 5. helyen zárta.

Bővebben...

 
Megoszt

Öt verseny, öt különböző győztes – ezt hozta eddig az FIA Autocross Európa-bajnokság Buggy 1600-as kategóriájának 2014-es versenyfutása. Továbbra is sokan esélyesek a bajnoki címre, ezért sorsdöntő lehet, hogy kinek sikerül elsőként dupláznia. Az év első versenyén Szabó Krisztián nyitotta a győztesek sorát, és most a második lépést is ő tenné meg elsőként.

Bővebben...

 
Megoszt

Megérkeztek a LiveWire Mátra RS amatőr sprint verseny eredményei!

A bővebben alatti linkre kattinva tekinthetitek meg!

Javítva: 2014.07.23

Bővebben...

 
Megoszt

László Racing egyesületében, a LiveWire Rally Team csapatában induló 30. születésnapját ünneplő Erdélyi György Dredán György navigálásával vette birtokba a Mátrakeresztes- Mátraszentimre közti versenypályát. A bizonyos 3.X-et megtisztelve rajtszáma nem is lehetett más, mint a 30-as. Körülbelül 40 Ladás versenyzőtársával indult és ért is célba a négy gyorsasági szakaszt magába ölelő SRT LiveWire Mátra RS-en.

Bővebben...

 
Megoszt

A bővebben fülben megnézhető a Mátrai versenyünk Powertech-es előzetese.

Bővebben...

 
Megoszt

DYNAMIC RALLY TEAM – LiveWire Mátra RS, 2014. július 19-20.

Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

Jó úton haladnak, ez nem vitás. Lángi Attila és Veres Gábor kihasználta múlt hétvégén az alkalmat, hogy a BMW Z4 M Coupe-ba épített új futóműnek minden apró titkát megtapasztalják. A tréning sikeresnek tekinthető, ráadásul a Dynamic Rally Team duója az L/2 kategória 3. helyének is örülhetett a LiveWire Mátra RS-n.

Bővebben...

 
Megoszt

Újabb összefoglaló videó érkezett a hétvégi LiveWire Mátra RS-ről.

Köszönet érte Éliás Zoltánnak, azaz Zola Videónak

Bővebben...

 
Megoszt

SOLID RACING TEAM – Gymkhana Ring, Écs, 2014. július 19-20.

Szőke Ákos – BMW E30

A hétvégén debütált a Rábaringen az Országos Gymkhana Bajnokság mezőnye. Az écsi derbin a SOLID Racing Team tehetsége, Szőke Ákos is részt vett, ám egy apró hiba rányomta bélyegét a teljesítményére. A váci pilóta végül épp, hogy lecsúszott a dobogóról, és a Pro kategória 4. helyén végzett.

Bővebben...

 
Megoszt

Az előttünk álló hétvégén, július 26-27-én, a franciaországi Cohiniacban található Circuit de Kerlabo versenypályán rendezik az összesen hat fordulóból álló 2014-es Rallycross Challenge Europe versenysorozat negyedik futamát. A Super1600 mezőnyében ott lesz honfitársunk, Marton Gergely is, aki a francia fordulót megelőzően a 3. helyet foglalja a bajnoki összesítésben.

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014.évi alapkiírás

LETÖLTÉS


Következő versenyek
Videó ajánló
Aktuális időjárás