h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

Friss hirdetések
BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa15
mod_vvisit_counterTegnap523
mod_vvisit_counterEzen a héten1765
mod_vvisit_counterEbben a hónapban20102
mod_vvisit_counterÖsszes1074630

Címlap
Megoszt

Az MNASZ 2015. január 24-i Közgyűlésén a tagság az alábbi tisztségviselőket választotta meg:

Bővebben...

 
Megoszt

A háromszoros aurókrossz Európa-bajnok Szabó Krisztián sportágat vált, és az idén az USA-ban frissen elinduló kamionos bajnokság, a ChampTruck World Series futamain fog rajthoz állni egy Volvo VNL670-es típusú versenykamionnal, a Truck Race Team USA színeiben.

Bővebben...

 
Megoszt

Ajánlom figyelmetekbe az SRTeam Januári Hírújságát, melyet a bővebben alatti linkre kattintva letölthettek!

Bővebben...

 
Megoszt

2015.01.17- én került sor a 2014 éves díjátadóra a Park Inn Radisson Budapest dísztermében, egy állófogadás keretében.

A díjazottakról készített képeket a bővebben alatti linkre kattintva megtekinthetitek!

Köszönet érte Krizsán Zoltánnak!

Bővebben...

 
Megoszt

Háromszoros Európa-bajnok driftversenyzőt igazolt a Tomracing Motorsport Team

A Tomracing Motorsport Team örömmel jelenti be, hogy megállapodott Magyarország legsikeresebb driftversenyzőjével, a háromszoros Európa-, és kétszeres magyar bajnok Kerényi Ádámmal. A csapat tulajdonosa, Miklósy Tamás óriási eredménynek könyveli el a King of Europe sorozatban vitézkedő versenyző szerződtetését, és bízik abban, hogy közösen további sikereket érnek el.

Bővebben...

 
Megoszt

A Speed Rally Team versenyzőpárosának Nánai Tamásnak és Széplaki Barnabásnak az utolsó előtti gyorson abba kellett hagynia a 2014. évi Szilveszter Rallye-t. Ennek ellenére nem csüggednek, mert óriási élményekkel gazdagodtak.

Nánai Tamást kérdeztem, hogy mi is történt pontosan:

Bővebben...

 
Megoszt

Lassan tíz éve a hazai drift kiemelkedő alakja Kerényi Ádám, aki hat éve mindig a dobogón végez a drift Európa-bajnokságon. Ezen idő alatt háromszor lett aranyérmes, míg kétszer második, egyszer pedig harmadikként végzett összetettben. Kétszer lett magyar bajnok, majd 2009 óta kizárólag külföldön versenyez a Tomracing Motorsport Team legújabb versenyzője, aki ebben az évben mindenképpen szeretné megvédeni az Európa-bajnoki címét, mellette pedig folytatja tovább bírói munkáját a magyar bajnokságban.

Bővebben...

 
Megoszt

Tegnap este a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Sport Tagozata meghívására érkezett Michelisz Norbert a Klebelsberg Középiskolai Kollégiumba. Horváth Judit, rallyszakíró volt az este moderátora, remek kérdésekkel fogadta Norbit, aki a tőle megszokott szerénységgel válaszolta meg őket.

Bővebben...

 
Megoszt

A csatolt videóban a kétszeres Autocross Európa Bajnok Szabó Krisztián láthatjátok, ahogy az arab (Dubai) homokdűnéket hódítja!

Jó szórakozást a videóhoz!

Bővebben...

 
Megoszt

Nem kis problémákat leküzdve sikerült teljesíteni a 2014. évi Szilveszter Rallye-t a Speed Rally Team versenyzőpárosának Kocsomba Károlynak és Meggyes Zsoltnak.

Bővebben...

 
Megoszt

2015-ben is vár Szabó Tibor és szervezőtársai a Tököli reptérre a már jól megszokott rallyedzésre. Ne ülj otthon míg elkezdődik a szezon, és gyere el a 2015.02.07-i rallyedzésre a tököli reptérre.

További információk a bővebben alatt, illetve az oldalmenüben.

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2015

2015. évi előzetes versenynaptár

LETÖLTÉS

Videó ajánló
Aktuális időjárás