h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

Friss hirdetések
BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa147
mod_vvisit_counterTegnap877
mod_vvisit_counterEzen a héten2531
mod_vvisit_counterEbben a hónapban13229
mod_vvisit_counterÖsszes934821

Címlap
Megoszt

Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán az előttünk álló hétvégén vegyes borításról átmenetileg murvára vált, és a Magyar Nyílt Rallycross Bajnokság nyári szünetét kihasználva az FIA Autocross Európa-bajnokság hazai, nyirádi fordulóján áll rajthoz. Ez lesz a pilóta második autocross Eb-futama. 2012-ben, ugyancsak Nyirádon a 7. helyet szerezte meg az A-döntőben.

Bővebben...

 
Megoszt

Az idei szezonban már másodszorra és bajnoki esélyekkel áll rajthoz a Formula Renault-s csapat a szlovák versenypályán.

Izgalmas hétvége vár a Gender Racing csapatára és versenyzőire az MNASZ –Hankook - Duna Autó – Autós Gyorsasági OB hétvégi bajnoki fordulóján a Slovakiaringen.

Bővebben...

 
Megoszt

Semmi sem mutatja jobban egy verseny sikerét, mint a mosolygós versenyzők a célban. A HunGarian Baja végén pedig nem csupán azoknak ért fülig a szájuk, akik nyertek valamilyen kupát, hanem mindenkinek. Mert jó pályákon szoros versenyt vívtak – és ez már elég, ezért jöttek. A magyar tereprali világkupa-futam végén a főszervező Garamvölgyi Zoltánt kérdeztük a tapasztalatokról.

Tudom, hogy a „vissza a jövőbe” borzalmas képzavar, de valami ilyesmi történik jelenleg a HunGarian Bajával, igaz?
Igen. Visszatértünk a veszprémi lőtérre, ami egyet jelent azzal, hogy újra van jövőnk – válaszolta Garamvölgyi Zoltán, a magyar tereprali világkupa-futam főszervezője. – Egyúttal az is nyilvánvalóvá vált, hogy ez a verseny csak itt lehet jó, sehol máshol. Az utóbbi években ment az útkeresés, és találtunk is új pályákat, de közben tudtuk, a lőtér lenne az igazi. Most végre visszatérhettünk.

Bővebben...

 
Megoszt

Balogh Bence

GFS OXXO Energy Team
Suzuki Swift 1.6 Sport
Autós Gyorsasági verseny
Slovakiarnig 2014.08.22-24.

Bővebben...

 
Megoszt

Problémamentes, tapasztalatokban, biztató jelekben és pozitív benyomásokban gazdag hétvégét zárt Hollandiában, a 2014-es Rallycross Challenge Europe sorozat negyedik állomáshelyén az M-F Motorsport csapata. A 16 éves Marton Gergely és a magyar csapat Skoda Fabia Mk1-es versenygépe ezen a hétvégén egyértelműen megérkeztek az európai sorozat élmezőnyébe, és erőből ott tudtak lenni egy szinten a legfejlettebb külföldi versenytechnikákkal.

Bővebben...

 
Megoszt

Komoly próbatételt jelentett a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság hetedik, prerovi versenyhétvégéjének szombati napja a Buggy1600-as kategória Eb-címvédője, Szabó Krisztián csapata számára. A magyar pilóta buggyjában az első időmérő harmadik körében elfüstölt a motor, így a csapatnak sebtében erőforrást kellett cserélnie, hogy Krisz fel tudjon állni az első előfutam rajtjára. Sikerült! A csapat ismét jelesre vizsgázott, Krisz pedig a pályán mentette a menthetőt, igaz, vasárnap újabb hasonlóan nehéz feladat vár rá, nem is egy!

Bővebben...

 
Megoszt

Kimerítő, ugyanakkor izgalmas napokon van túl az Osváth Racing Team csapata. Két hét alatt, három versenyt sikerült teljesíteni, közöttük egy teljesen ismeretlen szakágat.

STEFANI BARANYA KUPA 2014. augusztus 9-10.

Csapatunk fő támogatója egyben névadója is volt a rally másod osztályának augusztusi futamán, amelynek gyorsasági szakaszai a híres mecseki pályákon kerültek megrendezésre. Saját versenynaptárunknak ugyan nem része a futam, de lévén, hogy a murvás futamok után Kassán már aszfalton fogunk versenyezni szeptemberben, úgy gondoltuk, kicsit megmozgatjuk magunkat és az autót is a következő komoly megmérettetés előtt. A szombati napon a nézőknek autózott a mezőny, ahol a csapatok többsége támogatókat, barátokat autóztatott a zobáki prológon, majd szombaton vette kezdetét az éles verseny. A Golgota-Hetvehely közötti szakaszt kétszer kellett egyik, majd másik irányban teljesíteni, illetve a híres és sokszor hírhedt Árpádtetőn szaladt végig a mezőny négy alkalommal is. Mivel ez nem az első osztály versenye, kategóriák és komolyabb technikai megszorítások nélkül indulhattak a licence-s versenyzők. Sajnos autónkon jött ki hiba, de teszt verseny lévén inkább most, mint „komoly’ futamon, illetve egyik gyorsasági szakaszon lecsúszott egy turbócső. Ennek ellenére az abszolút értékelés 5. helyen végeztünk, amellyel jelen körülmények között elégedettek vagyunk.
Szeptember 6-7. között Szlovákiában, Kassán folytatjuk a szezont. Várunk mindenkit szeretettel!

Bővebben...

 
Megoszt

László Racing egyesületében, a LiveWire Rally Team csapatában induló Erdélyi György – Dredán György kettős újra egy ismeretlen pályát készül meghódítani a MARB Északi régiójának 5. állomásán a STEELVENT MISKOLC RALLY-n. A verseny Lyukóbánya – Parasznya közti közel 6 km –es szakaszon kerül megrendezésre.

Bővebben...

 
Megoszt

Rövid interjú Papp Arnold gyorsasági autóversenyzővel a hévégi Slovákiaringi futam előtt.

Papp Arnold

Vígh Racing Team
Formula Renault 2.0
Autós Gyorsasági verseny
Slovakiarnig 2014.08.22-24.

Bővebben...

 
Megoszt

Második rendkívül peches versenyén van túl az idei évben Szabó Krisztián. A Buggy1600 Európa-bajnoki címvédőjének a lettországi Eb-futam után a csehországi Prerovban rendezett kontinensviadalon is két motor adta meg magát vasszöcskéjében.

Bővebben...

 
Megoszt

Az abszolút hetedik és az M csoport hatodik helyén végzett a Budavári - Kovács kettős az augusztus 8-10. között megrendezett Baranya Kupán.

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014.évi alapkiírás

LETÖLTÉS


Videó ajánló
Aktuális időjárás