h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa155
mod_vvisit_counterTegnap1070
mod_vvisit_counterEzen a héten5035
mod_vvisit_counterEbben a hónapban155
mod_vvisit_counterÖsszes1003273

Címlap
Megoszt

Indulhat a nevezés a 2014.11.15-i Szezonzáró SRT Szlalom-ra.

Két féle képpen tehetitek ezt hagyományosan a nevezési lap kitöltésével, elküldésével, illetve online a bővebben alatti linkre kattintva!

Vár rátok a Vistonai Brezova -Gorkatland!

Bővebben...

 
Megoszt

Egy első és egy második hellyel tért haza a Veréb Zoltán, Papp Tamás, Lada VFTS trió az idei Országos Historic Rallye Bajnokság záró versenyéről, az I. Mannol Pilisvörösvár Rallye-ról, ami annyit jelent, hogy 2014-ben elhódították a Replica abszolút és az R1 kategória bajnoki címét.

Bővebben...

 
Megoszt

A pécsi futamot követően a Hodosi Gábor – Holló Barnabás páros eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Egyszerű magyarázatot adtak. Elegük lett. A ritkán bőbeszédű Holló Barnabás viszont most kiborította a bilit.

Bővebben...

 
Megoszt

Orgyán Szabolcs jóvoltából felkerültek képek a hétvégi Bajnokavató Rally Sprint-ről, a MARB Déli régiójának 6. futamáról.

Jó szórakozást!

Bővebben...

 
Megoszt

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki legyűrte a hétvége kihívását az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-n. A hosszú etapokkal együtt kb. 400 km-t hajtották a Honda Type-R-t, de sikeresen, karcolás és szinte problémamentesen teljesítettek.

Bővebben...

 
Megoszt

Novemberben autós „majális” a zsámbéki Driving Camp-ben!

A rendezvény helyszíne és időpontja: Zsámbék, Driving Camp 2014. november 29. szombat 08:00

Bővebben...

 
Megoszt

Újabb képek érkeztek az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-ról.

Köszönet érte LLR Photo-nak!

Bővebben...

 
Megoszt

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az Országos Szlalom Bajnokság utolsó futamát, mely a Speed Rally Team által kerül megrendezésre 2014.11.15-én Visontán a Brezova-Gokartland-en.

Egy kis kedvcsináló videóval készültünk!

Bővebben...

 
Megoszt

A László Racing egyesületében a LiveWire Rally Team csapatában versenyző Erdélyi György – Dredán György páros, a hétvégén több 100 km-t hajtotta az A-s Ladát az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-n. A H6 kategóriában a rajtuk kívül 8 nevezett párossal, köztük Ladával, Hondával és Citroennel.

Bővebben...

 
Megoszt

Míg a bajnokság már a vége felé közeleg, van, aki most kezd újításba, mint ahogyan tette ezt a Balog-Holczer páros is, hiszen a Mecsek Rallye-n már egy Skoda Fabia S2000-es versenyautóval álltak rajthoz.

Bővebben...

 
Megoszt

Három hibás önindítóval és hat ponttal tért haza a Veréb Zoltán, Papp Tamás páros, a 48. Mecsek Rallye-ról. A srácok ezzel az eredménnyel megerősítették a vezető helyüket a bajnokságban, és a hétvégi pilisvörösvári versenyre hagyták a döntést.

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014. évi MARB kiírás & ponttáblázat

LETÖLTÉS

Videó ajánló
Aktuális időjárás