h0
h1
h10
h2
h3
h4
h5
h6
h7
h8
h9

BelépésLátogatók
mod_vvisit_counterMa842
mod_vvisit_counterTegnap1479
mod_vvisit_counterEzen a héten6557
mod_vvisit_counterEbben a hónapban25771
mod_vvisit_counterÖsszes995721

Címlap
Megoszt

A nagy feltalálók mindig megelőzik saját korukat. A BÁNKUTI MotorSport 12 éves tehetsége, Vaskó Dominik egy nap versenymérnök, vagy feltaláló szeretne lenni. Ezt az álmát annyiban már most teljesítette, hogy autóversenyzőként folyamatosan egy lépéssel kortársai előtt jár.

Bővebben...

 
Megoszt

A MARB Északi régiójának 7. futamáról, a Kazár RS-ről készített a Rallyfeeling csapata egy összefoglaló videót.

Köszönet érte!

Bővebben...

 
Megoszt

Jánosa Ákos és Brunekker Árpád a hétvégén a 48. Mecsek Rallye-n vettek részt. Eredményük Kategória 3. és Abszolút 7. hely.

Orfű - Árpádtető szakaszon készített videójukat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani!

Bővebben...

 
Megoszt

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Nikolett hétvégén az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-n áll rajthoz. Eddigi információk szerint nem ők lesznek az egyetlenek a Honda Civic Type-R-el. Kíváncsian várják ezt a megmérettetést, hiszen most először fognak ezen a pályán gurulni.

Bővebben...

 
Megoszt

Az idei szezonzáró, 48. Mecsek Rallyról fantasztikus érzésekkel távozott Jánosa Ákos és Brunekker Árpád. A srácok, amit elterveztek meg is valósították. Hogy milyen a kedvük a verseny után? Milyen lenne?! Baromi jó.

Bővebben...

 
Megoszt

Az abszolút ötödik helyen zárta az Országos Bajnokság pécsi állomását az AS Rallyesport Europe versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Tóth Zsolt. Első hallásra nem teljesült a kitűzött cél egy törött felni miatt begyűjtött hátrány okán, de a pénteki abszolút első hely tükrében kijelenthető, hogy jó az irány.

Bővebben...

 
Megoszt

A Mitsubishi a 48. Mecsek Rallyn is feladta a leckét Kurtos Róbert és Kürti Tamás részére, ami sajnos a verseny feladásával zárult. Az eddig mindig jó eredménnyel végződő pécsi gyorsokon nem sokat tudtak menni a fiúk, mert már a futam elején eldőlt minden.

Bővebben...

 
Megoszt

A László Racing egyesületében, a LiveWire Rallye Team csapatában versenyző páros Erdélyi György és Dredán György sikeresen felkészítette a Ladát egy újabb megmérettetésre. Terveik közt szerepelt a 48. Mecsek Rallye, de sajnos nem készült el csak a héten az autó, így döntöttek az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye mellett.

Bővebben...

 
Megoszt

Ajánlom figyelmetekbe az SRTeam Októberi Hírújságát, melyet a bővebben alatti linkre kattintva letölthettek!

Bővebben...

 
Megoszt

Ami legjobb volt a 48. Mecsek Rallyn Bakó László és Apkó Andris számára, az nem más, mint a hangulat. Az újdonsült duó nem is akart nagyobb babérokra törni, hiszen Laci idén csak pár verseny erejéig ült a Citroenben, Andris pedig először navigált neki. Elkeseredésről szó sincs, de a jövő évi tervezgetésről annál inkább.

Bővebben...

 
Megoszt

A Mecsek Rallye péntek késő délutánra szervezett 3 friss gyorsasági szakaszán lendületes kezdéssel az abszolút értékelésben harmadikként tért éjszakai pihenőre a Pro Race Sport Spitzmüller – Laczkó – Evo X-es triója. Másnap a versenykilométerekből még alig fogyott, de az egység számára hamar véget ért a küzdelem.

Bővebben...

 
Verseny tervezet 2014

2014. évi MARB kiírás & ponttáblázat

LETÖLTÉS

Aktuális időjárás